laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Pepa López (fotografía)/2019
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 24
de julio de 2019

LA I FESTA DELS QUINTOS REUNEIX EN XERACO AL VOLTANT DE 1.200 PERSONES

 

• Xeraco va acollir el passat dissabte, 20 de juliol, a partir de les 20 hores la I Festa dels Quintos que va reunir al voltant de 1.200 persones. Una trobada que va ser tot un èxit i que es va celebrar a la zona del poliesportiu amb un sopar i música.

Es tracta d'un esdeveniment organitzat pels Festers del Crist i patrocinat per l'Ajuntament que serveix per començar a crear ambient de cara a l'inici de les festes patronals. La convocatòria va reunir a un total de 64 quintes, des del 1930 fins al 2005, i amb entre 14 i 89 anys d'edat.

Durant l'activitat, que va començar a les 21 hores des de la plaça Generalitat amb un passacarrer, es va lliurar un premi de 200 euros. El que reconeixia la millor samarreta va ser per als nascuts l'any 1985.

* Després del sopar i el lliurament del premi, la vetllada va continuar fins a la matinada amb una discomòbil.

Des de l'organització dels Festers del Crist i l'Ajuntament volem agrair a tots els veïns i veïnes de Xeraco que van fer possible aquesta primera festa dels quintos. Un esdeveniment amb una gran acollida de participació i que es continuarà desenvolupant com a punt de trobada a les festes patronals del pròxim any.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.