laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 23
de julio de 2019

LA UNIVERSITAT D’ESTIU DE GANDIA FINALITZA AMB QUASI 450 ALUMNES MATRICULATS

 

• Els concerts i actuacions teatrals van tindre una afluència d’entre 300 i 400 persones. Pep Botifarra i Ahmed Touzani van arribar a les 500.

La regidora Delegada de Polítiques Educatives i Benestar Social, Carmen Fuster, acompanyada del regidor Delegat de Cultura, Nahuel González i el director del CIG-UV J. Emili Aura, han comparegut en roda de premsa per a fer un balanç sobre la 36 edició de la Universitat d’Estiu de Gandia, que va finalitzar divendres passat.

Quant a la part acadèmica, Aura ha explicat que, durant els onze cursos i set tallers oferits, van haver quasi 450 alumnes matriculats, un número aproximat al de l'any anterior. “He de fer un balanç positiu, perquè els cursos ha agradat molt i tant el professorat com els alumnes l'han manifestat d'aquesta manera”.

Seguidament, Fuster ha exposat les conclusions extretes de les ponències i taules redones de la UEG. Ha destacat la conferència inaugural de Margarita Soler “Democràcia i drets en món global”, que, segons la regidora, “va ser el fil conductor de tot el que es presentava a continuació”. També ha explicat que quant a número d'espectadors, “L'organització territorial a Espanya” va ser una de les més despuntades.

Finalment, Nahuel González ha expressat la seua satisfacció per la gran participació de la gent en concerts i actuacions teatrals, amb una assistència de 300 i 400 persones per intervenció. Encara que, Pep Botifarra i Ahmed Touzani van arribar a omplir els jardins de la Marquesa amb més de 500 persones en el públic.

* González ha finalitzat afegint: “La Universitat d’Estiu ha servit per a aprendre i conèixer diferents aspectes, però també per a gaudir de les activitats”. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.