laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 22
de julio de 2019

COMENÇA LA CAMPANYA “CUIDADIN CON EL SOL”

 

• La gent pot assistir a les diferents localitzacions, que podran veure’s a la pàgina web de la Fundació: www.fundacionIN.org. (página externa a este diario).
• “És de gran importància protegir-se contra el Sol degut a que no es prenen les mesures necessàries”, afirma Javi Pérez.

La Regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, la Presidenta de la Fundació IN, Rocío Nogueroles, i altre membres d’aquesta com Javi Pérez i Reyes Sancho han presentat la 3a edició de ‘CuidadIN con el Sol’, que romandrà des del 15 de juliol dins al 18 d’agost en diversos llocs que poden veure’s a la seua pàgina web: www.fundacionIN.org.

Aquesta campanya té com a finalitat conscienciar i ajudar a la màxima gent possible, ficant el seu focus en els joves que no tenen un coneixement ampli sobre el perill al que està exposant la seua pell. La tercera edició fica èmfasi en la gran importància de la prevenció en aquest procés.

L’horari per a poder assistir és de 10 a 13:30 h als diferents llocs com poden ser de l’Hospital de Gandia, el Club Nàutic, Creu Roja... que, com s’ha dit amb anterioritat, apareixeran a la seua pàgina web. Per altra banda, hi ha altres activitats complementàries que fomenten aquesta activitat que es duran a terme els diumenges al moll dels Borja i la projecció de la campanya tots els dilluns al cine d’estiu abans de començar amb els films.

A més, s’han ficat a la venda polseres informatives que recorden quins són els consells que cal tenir en compte per tal de no patir cap malaltia a la pell. Gil ha agraït el treball de la fundació i els ha animat “a continuar en aquesta línia, perquè tot el que es faça per preveure servirà al futur per tal d’evitar que es desenvolupe més la malaltia que afecta a una de cada tres persones”

Finalment, per a Nogueroles “és essencial la col·laboració del Consell dels Joves, que aporten alguns voluntaris per ajudar-nos a repartir i conscienciar de la nostra presència”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.