laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de julio de 2019

LA XIX PUJADA NOCTURNA AL MONDÚVER SE CELEBRARÀ EL 20 DE JULIOL

 

• La ruta començarà a les 21 h des de la pista forestal del Mondúver situada en la Drova (Residència Mondúver).
• El preu de l’activitat és de 3€ per a socis de l’associació i xiquets, i de 6€ per a no socis (adults).

El President de la Junta de Districte Marxuquera, José Manuel Prieto, i el president l’associació Amics de la Natura de Marxuquera, Vicent Alonso, han presentant aquest matí en roda de premsa la XIX edició de la Pujada nocturna al Mondúver, que tindrà lloc el dissabte 20 de juliol.

La programació per a aquest dia començarà a les 20:00 h amb la recollida de dorsals a l’eixida de la pista forestal del Mondúver, situada a la Drova (Residència Mondúver). Quinze minuts abans de la carrera, que serà a les 21:00 h, finalitzarà el temps per a recollir el dorsal. Amb la finalització de la cursa, es durà a terme la lectura tradicional del manifest en la cima del Mondúver. El preu de l’activitat és de 3€ per a socis de l’associació i xiquets, i de 6€ per a no socis (adults).

L’associació d’Amics de la Natura de Marxuquera és l’encarregada de l’organització de la pujada amb la col·laboració dels ajuntaments de Gandia, Barx i Xeresa. Aquesta aprofita la primera lluna plena de juliol que sol ser el tercer cap de setmana del mes.

“La pujada al Mondúver té, també, com objectiu el coneixement del territori i la dinamització del mateix a través de l’acció del grup de senderistes”, ha assegurat Prieto.

“Esperem la participació de més de 200 persones, la gran majoria de les quals segueixen els mateixos valors de respectar i valorar la nostra natura”, ha destacat el president de l’Associació.

El president de la Junta de Districte de Marxuquera ha volgut insistir en que és la 19a edició ininterrompuda des de l’any 2001, destacant la gran actuació que s’està realitzant per part de l’Associació per tal de deixar enrere els hàbits sedentaris com: veure la televisió o anar en cotxe a tots els llocs. Aprofitant aquest últim tema, Alonso ha volgut ficar èmfasi en la gran implicació que tenen en ajudar a detindre el canvi climàtic.

Per concloure, Alonso ha fet una crida a totes aquelles persones que vulguen oferir diferents propostes que donen a conèixer el territori de Marxuquera, qualsevol plantejament que puga conscienciar la natura.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.