laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16
de julio de 2019

EL PIRATA ROCK COMENÇA AQUEST DIJOUS AMB PROP DE 15.000 ABONAMENTS VENUTS

 

• Les zones d'acampada pengen el cartell de "tot venut" en arribar a les 7.800 places.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell; l'edil de Cultura, Nahuel González; acompanyats per Duke Abengózar, promotor i director del Festival Pirata Rock, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar de les últimes novetats de l'esdeveniment musical que es desenvoluparà del 18 al 20 de juliol a la nostra ciutat.

Per tercer any consecutiu, el Pirata Rock suposarà el tret d'eixida als festivals d'estiu de la Comunitat Valenciana amb un cartell compost per artistes i grups de rock, indie, mestissatge, fusió, rap i música en valencià fins a arribar a les 42 actuacions.

Vicent Mascarell ha agraït a l'empresa promotora la seua aposta per la ciutat de Gandia amb un esdeveniment musical que s'ha convertit en referència. "Des del departament de Turisme volem remarcar aquest festival que suposa un complement a l'oferta del mes de juliol" va declarar el regidor qui ha destacat l'augment de metres quadrats que tindran els assistents tant a la zona d'acampada situada al parc Ausiàs March (70.000m2) com a la zona de concerts del polígon Benieto que comptarà amb tres escenaris durant aquesta edició. "El Pirata Rock genera sinergies amb la ciutat i des de l'Ajuntament de Gandia els acompanyarem en aquest esdeveniment perquè se seguisca assentant en el panorama dels festivals en l'àmbit nacional".

Per la seua banda, Duke Abengózar va destacar que l'evolució del festival. "El primer any vam tindre 6.300 persones, el segon arribarem a 8.500 i aquest any, tal com està funcionant la taquilla, esperem arribar als 15.000 abonaments" va explicar el promotor qui va posar en valor que la zona d'acampada ha estat considerada una de les tres millors d'Espanya. Aquest any albergarà 7.800 persones i a hores d'ara ja estan pràcticament esgotades les places.

Pel que fa als assistents, Abengózar ha informat que el 60% dels assistents provenen de fora de la Comunitat Valenciana i Madrid, País Basc i Castella-la Manxa les principals comunitats. Un altre de les dades que va destacar va ser l'assistència de persones procedents de Xile, Perú, Mèxic, Anglaterra o Itàlia.

"Estem a dos dies de començar, el muntatge porta bon ritme i creiem que serà una gran edició, ja que la previsió meteorològica és bona" va finalitzar.

Finalment, Nahuel González va declarar que "El Pirata Rock és una aposta de ciutat en la qual s'impliquen molts departaments del consistori perquè tots els que ens visiten gaudisquen de la música i consumisquen a Gandia" "Aquest any el cartell compta amb artistes internacionals i ve a reforçar l'oferta cultural que té Gandia durant tot l'any i especialment durant l'estiu on oferim a la ciutadania i les persones que ens visiten pràcticament tots els tipus de música".

* Finalment, González va voler destacar la presència de grups de música en valencià i la participació de grups de Gandia (ZOO) o que tenen integrants de la nostra ciutat. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.