laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Xeraco
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 12
de julio de 2019

L'AJUNTAMENT DE XERACO AGRAEIX LA TASCA CIUTADANA I DE LES FORCES DE SEGURETAT EN EL RESCAT DEL VEÍ MODESTO ESTRUGO MAZARÍAS

 

• L'ajuntament de Xeraco vol agrair mitjançant aquest comunicat de premsa la gran tasca dels serveis de seguretat i de tota la població en el rescat del veí Modesto Estrugo Mazarías, malalt d'Alzheimer, que va desaparèixer del domicili el passat dimecres.

Agraïment a la gran implicació de la ciutadania que va participar en la recerca i, també, als bombers, Policia Local, Protecció Civil, Sanitaris i, especialment, als agents de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna que el van trobar desorientat a les marjals.

Gràcies, de nou, a tots els veïns que es van movilitzar a peu, en bicicleta i van aconseguir amb l'ajuda de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna localitzar-lo amb vida i en bon estat però en un lloc en què va quedar atrapat i no podia eixir.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.