laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la recepción
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12
de julio de 2019

LA CIUTAT RECONEIX ELS ÈXITS DE L’EQUIP INFANTIL A DE LA U.E. GANDIA

 

• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí el Infantil A de l’U.E. Gandia. L'equip ha realitzat una fantàstica campanya guanyant el títol de lliga de la categoria infantil preferent i, per consegüent, l’ascens a la màxima categoria d’aquesta edat on podran enfrontar-se a equips com el València, Vilarreal i Llevant.

Tal i com ha dit l’alcaldessa, aquest equip ha fet història a la ciutat degut a que cap equip infantil havia aconseguit mai pertànyer a aquesta privilegiada categoria. A més, no és el simple fet de fer-ho, sinó de com ho han fet, ja que van obtenir aquesta gesta a falta de 3 jornades per a que la competició finalitzara.

En primer lloc, Diana Morant ha volgut donar les gràcies, com no, als jugadors, l’equip tècnic, al president del club i als pares i mares que, tant com els els fills, han depositat moltes hores per a ajudar a que els seus fills acompliren el seu somni. D’igual manera, el capità de l’equip, Andrés Almiñana, ha declarat que: “Ha sigut una temporada difícil però hem aconseguit el nostre objectiu, aquest fet no haguera sigut possible sense la col·laboració de tots i cadascun de nosaltres”.

Per altra banda, el president del club, Juanjo Hidalgo, ha destacat la figura col·lectiva d’aquest grup afirmant el següent: “Aquests xiquets han realitzat una gran campanya que no ha sigut fàcil en cap moment. Vull animar-los a que continuen formant part d’aquest gran grup per a arribar a formar un gran equip que represente com toca a questa gran ciutat” A més, ha destacat que ells són la base de tot allò que vindrà i de la importància que té que continuen junts. Finalment, el president ha donat les gràcies al tècnic, Salva Escrivà, peça fonamental en l’obtenció del títol de lliga.

Per concloure, s’ha realitzat fer una foto ‘d’equip’ i l’alcaldessa ha obsequiat el president amb un taulell que representa les dues corones dels Borja que van arribar a ser papes a Itàlia. Morant ha fet un paral·lelisme dient: “Aquest present simbolitza que tots ells són persones de gran importància a la ciutat degut a que el taulell prové de la sala de corones del Palau Ducal, lloc on es rebien a persones honorífiques”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.