laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: AyuelReal/2019
Fuente: Ayuntamiento de el Real de Gandia
Valencia 11
de julio de 2019

EL CONSELL DE XIQUETES I XIQUETS DEL REAL FINALITZA EL CURS 2018-2019

 

• El passat dissabte 6 de juliol es van reunir al saló de plens de l’Ajuntament l’alcalde Gustavo Mascarell, la regidora d’Educació Miriam Bañuls i el Consell de Xiquets i Xiquetes del Real en una Audiència Pública. És la primera vegada que el Consell de Xiquetes i Xiquets ha tingut l’oportunitat de ser escoltat pels adults i, concretament, pels polítics de la Corporació Municipal.

A les 12 del migdia els xiquets i les xiquetes van donar a conèixer quines han sigut les propostes que han anat elaborant des que es va constituir el Consell en novembre del 2018.

Esta ha sigut una nova oportunitat per a donar veu als més menuts i poder avançar en allò que ells consideren que s’ha de tractar i treballar.

Des del govern realer “estem molt contents i agraïts per la tasca feta pels Consellers, les Conselleres i la tècnica de Participàció Alba. Donem les gràcies pel seu esforç i implicació. Adquirim el compromís, d’estudiar totes les propostes presentades, per donar compte al proper mes de novembre” afirma l’alcalde Gustavo Mascarell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.