laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11
de julio de 2019

JOSE MANUEL PRIETO: "NECESSITEM UN GOVERN FORT I TAMBÉ UNA OPOSICIÓ AMB RECURSOS TAL COM HEM DEFENSAT DES DEL PRIMER DIA"

 

• El coportaveu de govern, Jose Manuel Prieto ha valorat aquest matí el plenari extraordinari celebrat durant la jornada d'avui on s'ha aprovat l'organització del consistori per a la present legislatura.

En primer lloc Prieto ha volgut destacar la unanimitat i el consens que s'ha donat en el plenari de hui al voltant de l'organització de l'Ajuntament. "Crec que és un èxit del govern municipal i del diàleg amb la resta de grups municipals que ha finalitzat sense desacords" i ha afegit que "És un bon acord per a la ciutat perquè necessitem un govern fort i també una oposició amb recursos tal com hem defensat des del primer dia des de les dues forces polítiques que governen".

"Tenim el convenciment democràtic que l'oposició ha de tenir recursos, els que nosaltres no vam tindre durant el mandat del PP, per a poder fiscalitzar i controlar al govern".

Sobre l'estructura del govern, el coportaveu ha incidit que malgrat que es tracta del govern més nombrós, no és més car per a les arques municipals. "S'ha aprovat una estructura política que respecta la massa retributiva de la passada legislatura i fins i tot aconsegueix un estalvi de 6.000 € en aquest apartat del capítol 1 i que dóna a l'oposició recursos que es tenien en anteriors legislatures, alhora que es mantenen els salaris".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.