laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Galardonadas
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 09
de julio de 2019

GUARDONATS

 

• Després de la formació rebuda els passats 24 i 25 de juny a Múrcia per part del Sepie, els centres El Rebollet Coop. V. d'Oliva, l'IES Ausiàs March de Gandia i l'IES Historiador Chabás de Dénia compartiren l'experiència de ser guardonats per la Conselleria d'Educació, investigació, Cultura i Esports el passat dia 4 de juliol a l'acte de reconeixement per ser uns dels centres amb subvenció de la Comissió Europea per a la implementació dels seus respectius Projectes Erasmus+ KA101.

Aquestos projectes llancen els centres, els seus docents i l'alumnat cap a una dimensió europea i internacional de l'educació, ampliant horitzons i obrint les ments de tots els participants.    

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.