laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la recepción
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 09
de julio de 2019

L’ALCALDIA REP EL CLUB D’ATLETISME SAFOR DELIKIA

 

• El l'equip masculí aconsegueix per primera vegada en la seua història l'ascens a Primera Divisió en la final del Campionat de clubs de Segona Divisió disputat a Valladolid.
• Esment especial a la secció femenina, que per tan sols tres punts no va aconseguir també l'ascens a primera, quedant terceres en Soria.

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per la regidora d'esports Lydia Morant, ha rebut aquest matí en el saló de plens del'ajuntament a l'equip masculí del Club d'Atletisme Safor Delikia.

La recepció es deu a l'ascens a Primera Divisió en la final del Campionat de clubs de Segona Divisió disputat a Valladolid.

Els atletes es proclamen campions marcant la història del club i de la ciutat. Fa quasi 30 anys, el club va intentar pujar, però no es va aconseguir; és la primera vegada que es fan lloc en primera.

A més, quatre dels components de l'equip, van aconseguir el primer lloc a nivell individual: Iván Duarte (salt de longitud), Rubén Mayor (llançament de pes), Marc Mestre (llançament de disc) i Dani Mayor (llançament de martell).

Entre els 16 equips que competiran en aquesta lliga, solament dues seran valencians: CA Safor Delikia i Elx Decatló. Diana Morant ha donat l'enhorabona als atletes i els ha felicitats per “fer història en el CD Safor i en tota la ciutat”.

D'altra banda, l'Alcaldessa ha fet un especial esment a l'equip femení, ja que per tan sols tres punts no va aconseguir l'ascens a primera, quedant terceres en Soria. Malgrat això, se sumen a la història del club en quant a les fases d'ascens de Segona Divisió. Diana ha manifestat que: “És un orgull per a nosaltres que les dones, que sempre es consideren l'esport menor, puguen estar competint a aquest nivell”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.