laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 09
de julio de 2019

EN MARXA EL CINEMA D’ESTIU SOLIDARI ALS BARRIS

 

• Del 9 de juliol al 23 d’agost s’hi han programat 5 títols de caire familiar i inclusiu (2 per districte): “Campeones”, “Cavernícola”, “Deadpool 2”, “La forma del agua” i “Yo, Tonya”.
• L’accés és lliure, però té un caràcter solidari i es poden aportar aliments no peribles (llegums, arròs, pasta, oli, etc.) per a ajudar els menjadors socials de Cáritas i Bunyoleres sense fronteres.

El regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Nahuel González, acompanyat del tècnic dinamitzador cultural, Joanjo Payà, ha presentat una nova edició del cicle Cinema d’estiu solidari als barris, que complementa la programació cultural que s’ofereix a la ciutat i la platja. “A més, té un component solidari, ja que s’hi pot aportar aliments no peribles com llegums, arròs, oli, etc, per ajudar els menjadors socials de Cáritas i Bunyoleres sense fronteres.

També és una programació familiar i inclusiva, amb la projecció de títols com la premiada en els Goya “Campeones”, que posa en valor la diversitat funcional i és un referent de la inclusió al cinema. Així que anime la ciutadania a gaudir del cinema a les places de tots els barris, sopar a la fresca i contribuir solidàriament”, ha explicat González.

A banda de Campeones, els títols que es projectaran a 10 barris, del 9 de juliol al 23 d’agost (1 film per mes i barri) són: “Cavernícola”, “Deadpool 2”, “La forma del agua” i “Yo, Tonya”. “Són pel·lícules per a tots els públics amb certa qualitat, espanyoles, nord-americanes i d’animació”, ha comentat Payà.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.