laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 09
de julio de 2019

GANDIA APROVARÀ DIJOUS QUE VE LA DISTRIBUCIÓ DEL GOVERN I GRUPS MUNICIPALS

 

• Es redueix la massa salarial en 6.983,70 € en passar d'un pressupost en 2019 de 803.081,70 € a 796.098,00 € per a cada un dels anys d'aquesta legislatura.

Dijous que ve el saló de plenaris de l'Ajuntament de Gandia aprovarà l'esquema organitzatiu municipal per a la nova legislatura 2019-2023.

Pel que fa a la plantilla de personal eventual, s'aproven 12 nomenaments: 1 assessor/a de Gabinet d'Alcaldia i relacions Socials; 2 assessors/es del Gabinet de Premsa i mitjans de Comunicació; 2 assessors/es de govern i 7 assessors/es de grups polítics. Amb aquesta distribució, l'actual executiu torna a la disposició existent durant la legislatura 2007-2011 amb el que els grups de l'oposició veuen incrementat el personal de confiança disponible per poder efectuar la seua tasca fiscalitzadora i de control del govern municipal. En el cas del PP, veu augmentat el seu personal de confiança en passar d'una dedicació exclusiva a dos i d'una dedicació parcial a dos.

Cal destacar que en haver perdut Gandia la barrera de 75.000 habitants (dada de l'INE l'1 de gener del 2018), es produeix una reducció dels eventuals, fins als 12 (la meitat de membres corporatius, segons la llei). En aquest cas, es redueix el sou d'aquests càrrecs en no disposar de signatura delegada.

Per gestionar el consistori, l'executiu ha decidit nomenar set directors generals que en la majoria de casos venia ja desenvolupant aquestes activitats però en condició d'assessors en diferents àmbits. Aquests directors realitzaran tasques de suport als regidors i a més disposaran de signatura delegada.

D'aquesta manera, s'ha acordat posar en marxa les següents direccions generals una vegada que han estat avalades pels informes tècnics i jurídics corresponents:

- Director/a General d'Alcaldia i relacions Institucionals
- Director/a de Comunicació i Premsa d'Alcaldia
- Director/a General de Política festiva i Fira
- Director/a General del Medi Natural
- Director/a General de Recuperació del patrimoni i Memòria Històrica
- Director/a General de Participació Ciutadana
- Director/a General d'Inversions en matèria urbanística

Finalment, des del govern municipal es destaca que s'ha produït una reducció de la massa salaria de l'esmentat capítol de 6.983,70 € en passar d'un pressupost en 2019 de 803.081,70 € a 796.098,00 € per a cada un dels anys d'aquesta legislatura. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.