laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Concierto en la plaza
Foto: EMMV/2019
Fuente: Escola de Música Mestre Villar (Ròtova)
Valencia 09
de julio de 2019

LA MATRÍCULA DE L’ESCOLA DE MÚSICA MESTRE VILLAR DE RÒTOVA FINALITZA EL 15 DE JULIOL

 

• La Rotovense Musical celebra, dissabte 13 de juliol, el concert d’estiu, dedicat al mestre-director Ferran Escrivà Llorca.

L’Escola de Música Mestre Villar de Ròtova tanca el període de matrícula per al curs 2018-2019 el proper 15 de juliol. El preu de matrícula és de 30€ i la informació es pot trobar a l’adreça larotovensemusical.org/escola (página externa a este diario). L’entitat ofereix un 15% de descompte per a persones associades a La Rotovense Musical en les diferents assignatures.

L’escola ofereix una veriada oferta de classes, entre les quals n’hi ha de solfeig i instrument per a persones adultes. “Des de La Rotovense Musical creiem que aquest mòdul permetrà que molts i moltes de nosaltres retrobem el músic que tenim dins i que puguem repassar i renovar coneixements musicals. Mai és tard per endinsar-se en el món de la música”.

ACTIVITATS D’ESTIU

L’Escola de Música Mestre Villar va oferir el passat un concert d’audició dimarts 25 de juny, a la plaça Major de Ròtova. Era el final d’un curs en què l’agrupació musical ha pres el relleu en la gestió de l’escola.

El proper dissabte 13 de juliol tindrà lloc el concert d’estiu de La Rotovense, dedicat al mestre-director Ferran Escrivà Llorca. Tindrà lloc a la piscina municipal, a les 21h. El repertori està composat per obres «que ens han arribat com a músics», ha explicat el president, Javier Bataller.   

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.