laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Obras de restauración
Foto: AyulaFont/2019
Fuente: Ayuntamiento de La Font d'en Carròs
Valencia 05
de julio de 2019

COMENÇA LA RESTAURACIÓ DEL FRESC ORIGINAL DE L'ERMITA DE SANT MIQUEL

 

• El projecte de reforma i rehabilitació de l’ermita de sant Miquel continua endavant. Aquesta vegada, s’ha acabat de pavimentar el sòl de l’ermita, tant per dins com en el porxe.

A més a més, com s’ha anat informant en altres comunicats, a l’interior, en la paret de l’altar, es van descobrir restes d’un antic fresc religiós, molt deteriorat a causa d’una sèrie d’incendis. Tot açò va fer que s’hagueren de reunir els responsables de l’ajuntament amb l’empresa encarregada de la restauració, Noema Restauradores, per tal de debatre sobre la recuperació del mosaic de l’altar. Finalment, es va acordar iniciar la restauració.

Actualment, l’empresa restauradora ja està treballant en la recuperació de la pintura original. En la paret de l’altar podem trobar un dibuix central, que encara està per determinar de què es tracta, i sellers al voltant per tota la paret restant.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.