laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Vehículos eléctricos
Foto: Pixabay/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 05
de julio de 2019

EXPEDIDA LA PRIMERA TARGETA RFID PER A L’ÚS DELS PUNTS DE RECÀRREGA DE COTXES ELÈCTRICS

 

• L’Ajuntament d’Oliva ja disposa del primer lot de targetes RFID perquè els usuaris de cotxes elèctrics puguen utilitzar els punts de recàrrega públics que s’han instal·lat en el municipi. Per sol·licitar les targetes cal adreçar-se al Departament d’Indústria del nostre consistori.

L’ús d’estes instal·lacions és completament gratuït per a tots els ciutadans que les necessiten i poden activar-se amb qualsevol targeta RFID independentment de l’organisme públic que l’haja expedida. A més, el servei de recàrrega també es pot gestionar amb l’APP de Moviltik, i també amb qualsevol altra de codi obert que treballe amb els mateixos estàndards, com ara Electromaps, que entre altres funcions permeten localitzar altres punts de subministrament o reservar l’hora d’estacionament del vehicle per a la seua recàrrega.

En els pròxims dies s’aplicarà un vinil amb la imatge corporativa de l’Ajuntament d’Oliva i les instruccions d’ús en les estacions de recàrrega ubicades en la platja d’Oliva, concretament en la zona del Kiko, al pàrquing del carrer del Pomer i en el nucli urbà d’Oliva, en concret en el passeig d’Oliva, en el carrer del Pare Antoni Salelles.

La instal·lació d’estes estacions de recàrrega són fruit de la gestió de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva per tal d’acollir-se a les subvencions de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per fomentar l’ús de vehicles elèctrics per tal d’impulsar el consum d’energies renovables i reduir les emissions de CO2. Una mesura més dirigida a la consecució del compromís adoptat en l’adhesió del Pacte d’Alcaldes Europeus pel Clima i l’Energia (PACES) amb l’objectiu de reduir les emissions municipals en un 30% per al 2030.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.