laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 0
5 de julio de 2019

EN MARXA EL SERVEI DE BIBLIOBÚS A LA PLATJA DE GANDIA

 

• Estarà disponible durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a diumenge de 17: 00 a 21:30 hores a l'esplanada del Club Nàutic.

Jose Manuel Prieto, Regidor responsable de l'IMAB i el Tècnic de les Biblioteques de la ciutat, Toni Ordiñana, van visitar ahir l'esplanada del Club Nàutic, emplaçament triat per a la instal·lació del Biliobús durant aquest estiu.

El vehicle ja ha començat a funcionar i estarà disponible durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a diumenge de 17: 00h a 21: 30h.

El servei es presenta amb més de 100 novetats editorials acabades de sortir; més de 50 revistes d'aquest mes i al voltant de 100 pel·lícules a més dels títols ja existents. Tot a l'abast dels ciutadans i turistes de Gandia.

El Bibliobús és una tradició per a la ciutat que ja disposa de gairebé 5.000 usuaris propis. En canvi, no cal tindre el carnet d'aquest, ja que qualsevol carnet de la xarxa de lectura pública de la Comunitat Valenciana és vàlid per obtenir el material. Un usuari pot adquirir fins a 12 articles (llibres, pel·lícules, revistes, etc.) de manera totalment gratuïta. En el cas de no disposar del carnet, l'usuari podrà obtenir-lo en el moment en el mateix bibliobús.

L'any passat es van registrar més de 2.400 préstecs, i per a aquesta temporada, es preveu que s'iguale o supere aquesta mateixa xifra. Toni Ordiñana apunta que "Esperem que el servei siga utilitzat com els altres anys i que la gent estiga satisfeta de poder utilitzar la biblioteca quan està de vacances".

Per la seua banda, Jose Manuel Prieto ha defensat que: "hem d'anar ampliant i millorant el servei del Bibliobús perquè és essencial per a la població de Gandia quan triplica el nombre d'habitants. No en va, el bibliobús supera durant l'estiu l'afluència de la gran majoria de les biblioteques de la ciutat". 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.