laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 04
de julio de 2019

BENIPEIXCAR INICIA LES SEUES FESTES AQUESTA SETMANA

 

• Del dia 6 al 13 de juliol, el barri de Benipeixcar celebrarà les seues festes.
• Les activitats, organitzades per les associacions de festes del barri, seran diverses i obertes a tots els públics.

Les associacions de festes del barri, junt amb l'ajuntament de Gandia, han organitzat la programació que comptarà amb activitats lúdiques i religioses per a tots els públics, tant per a xiquets com per a adults.

Es podrà gaudir de música, revetlles, menjars en la plaça i la particular benedicció dels vehicles en la plaça de l’església el dia 10 a les 13:00h, entre altres. A més, en Benipeixcar es realitzarà el dia 11 la projecció de la pel·lícula “Campeones”, sumant-se a la iniciativa del Cinema d’Estiu Solidari que organitza Gandia.

Per altra banda, hi ha organitzades diferents esdeveniments que destaquen dins de les festes de cada associació. Entre elles es troben, l’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats del dia 12 (20:30 h), la batalla de merengues i la cordà d’aigua el dia 13 (17:00 h) de les Festes de Sant Lluís Gonzaga i els castells de focs d’artifici, que es podran veure els dies 7, 10. 12 i 13 de juliol a càrrec de diferents barris.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.