laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Xeraco
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 04
de julio de 2019

XERACO ESTUDIA COM MILLORAR LA NETEJA VIÀRIA DEL MUNICIPI I LA PLATJA

 

• "La neteja viària dels carrers és millorable i estem buscant solucions al respecte". Així ho ha assegurat la regidora de Servei de l'ajuntament de Xeraco, Silvia Milvaques, després d'una reunió mantinguda pel govern municipal.

Unes solucions que passen, segons l'edil, per la millora del servei i, també, per la millora de la qualitat de treball de les persones encarregades. "Volem que els nostres treballadors puguen desenvolupar les seues funcions d'una manera efectiva, sense presses perquè no arriben a complir amb tot el servei per haver d'ajudar en altres qüestions, també, de neteja".

Milvaques ha recalcat que el sistema heretat pel tripartit és cadudo al no tindre la capacitat suficient d'abastir tant al municipi com a la platja i que, per tant, s'estan estudiant possibles alternatives que passen, per exemple, per que el personal encarregat de la platja puga contribuir a la recollida de "trastos".

En aquest sentit, l'edil ha recordat el servei de recollida gratuït de trastos al qual els veïns del municipi poden accedir telefonant al 96 286 61 56, amb un màxim de quatre trastos per habitatge.

Des de l'Ajuntament, insisteix, Silvia Milvaques, "estem treballant per un Xeraco més net i és per això pel que necessitem de la col•laboració veïnal". "Continuem treballant perquè entenem que els nostres veïns i veïnes es mereixen un poble i una platja més neta i complir, així, amb un dels punts que es recullen en el nostre programa electoral".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.