laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 04
de julio de 2019

LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA EXPOSA A INFORMACIÓ PÚBLICA EL PROJECTE DE MILLORA DE LA CARRETERA CV-670 PILES-OLIVA

 

• La tramitació del projecte es va iniciar en l’any 2009 i va estar paralitzada fins a juliol de 2015; el pressupost de licitació arriba a 1,9 milions d’euros.
• A més de l’ampliació dels laterals, i una millora substancial en la seguretat, també s’ha introduït un carril bici i un vial de servei lateral per evitar els accessos perpendiculars directes

La Diputació de València ha tret a informació pública el projecte de millora de la Carretera CV-670, en el tram entre Piles i Oliva. Esta carretera forma part de la xarxa local de la Diputació de València i constitueix la infraestructura de connexió entre els nuclis urbans de Piles i Oliva.

Actualment el tram de carretera, des de la glorieta de Piles a la glorieta d'Oliva, presenta una secció transversal insuficient, i no té vorals als laterals, amb una elevada intensitat de circulació que supera els 12.000 vehicles per dia, cosa que el converteix en un tram d'elevada sinistralitat. La situació es veu agreujada a causa de l’existència de nombrosos accessos directes en els seus marges sense cap tipus d'ordenació.

ÉS PER AIXÒ QUE L’ACTUACIÓ CONSISTIRÀ FONAMENTALMENT EN:

- Ampliació de l’ample de la carretera fins a arribar als 15 metres, tot introduint vorals als laterals
- Una millor dels radis de gir a les corbes del traçat
- Una millora de la connexió amb la rodona d’Oliva
- Construcció d’un vial de servei al marge esquerre de la carretera per evitar els accessos directes i millora dels accessos directes del marge dret
- Construcció d’un carril bici
- Millora substancial del drenatge de l’aigua contra inundacions

* Al llarg dels últims anys, este ha estat uns dels projectes molt reclamat per l’Ajuntament d’Oliva a la Diputació de València.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.