laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 0
3 de julio de 2019

UN MAR D’IGUALTAT

 

• L’ex pilot i actual entrenadora de futbol als EUA, Patricia Campos, organitza unes jornades per posar en valor l’esport femení, on la ciutadania podrà escoltar els testimonis i dialogar amb dones esportistes d’elit del futbol i el bàsquet valencianes. A més de practicar aquests esports i sessió de ioga a la platja. O gaudir del concert de la cantautora Ester Casanova.
• Les jornades, obertes a la ciutadania, tindran lloc els dijous 4 i 18 de juliol i 1 i 8 d’agost, a les 19 h, al tercer escenari de la pl.

La regidora d’Esports, Lydia Morant i l’esportista, Patricia Campos, han presentat aquest matí les jornades obertes “Un mar d’igualtat”, que es desenvoluparan a la platja de Gandia () els dijous 4, 18 de juliol i 1 i 8 d’agost, a les 19 h. Les sessions giraran a través de diferents esports, a més del ioga i la música.

El 4 i 18 de juliol, dones esportistes d’elit, com Patricia Campos (entrenadora de futbol femení als EUA) o una jugadora del València Bàsquet i de la Selecció Espanyola (encara per determinar), explicaran les seues experiències i dialogaran amb el públic. Posteriorment, es jugarà a la sorra de la platja un partit de futbol i un de bàsquet, respectivament. L’1 i el 8 d’agost hi haurà sessió de ioga a la platja i un concert d’Esther Casanova (la cantautora contarà la seua història de superació personal), respectivament.

“El projecte es va iniciar al 2018 i gira al voltant de l’esport femení i la igualtat. Volem fomentar la figura de la dona esportista d’elit i destacar el seu esforç personal, dedicació, esforç per aconseguir-ho. És una forma diferent d’apoderar-nos”, ha explicat Campos.

Finalment, Morant ha agraït que s’esculla Gandia per a realitzar el projecte i a animar la ciutadania i visitants a participar-hi de les jornades obertes. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.