laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 03
de julio de 2019

EL GRAU PRESENTA LES SEUES FESTES MARINERES

 

• Les activitats giraran al voltant de dos caps de setmana i se celebraran del 6 al 16 de juliol.

Miguel Ángel Picornell president de la Junta de Districte del Grau; al costat de la Padrina de la Mare de Déu Blanqueta, Fina Ortiz; la Padrina de la Verge del Carme, Carmen García; i la representant dels festers del Grau, Marina Climent, han presentat aquest matí al restaurant La Llotja del Grau de Gandia la programació d'activitats que es desenvoluparà amb motiu de les festes del Grau.

El president de la Junta de Districte del Grau i la platja ha convidat a tota la ciutadania del Grau, Gandia i turistes a participar en aquestes festes de marcat caràcter mariner i que ja són conegudes com "les festes d'estiu de Gandia". Sobre les novetats, Picornell ha explicat que la iniciativa de les "Festa de les Quintades" ha superat les expectatives, ja que s'han inscrit 825 persones per participar en la festa del dia 6 que finalitzarà amb l'actuació de l'Orquestra Zeppelin Band.

Un altre aspecte ha estat la introducció de les "Festes del Rullo" que estaven disperses dins el calendari anual i els festers han decidit integrar-les dins del programa festiu general. També hi haurà lloc per a l'esport el dia 14 de juliol amb la celebració del II Desafiament en rem contra el Càncer.

El president de la Junta de Districte també va informar que el 14 de juliol tindrà lloc l'actuació de l'Orquestra Montecarlo i que el 16 de juliol, dia de la Verge del Carme, la Comissió de Festes ha organitzat una Salve Marinera durant la processó marítim-terrestre on participaran l'Orfeó Borja juntament amb la banda de Música del Grau en el moment de finalitzar la processó.

"Aquest any les festes compten amb un programa molt complet que es desenvoluparà a la plaça de la Marina, la del Rullo i la del Port. Esperem que la ciutadania en general i totes les persones que ens visiten vinguen a gaudir de la programació" va finalitzar Miguel Ángel Picornell.

Marina Clemente va agrair a l'Ajuntament i la Confraria de Pescadors el treball realitzat perquè les festes siguen una realitat. "Esperem que aquest any siguen tan bones festes com altres anys i que la gent vinga a acompanyar-nos".

La Padrina de la Mare de Déu Blanqueta, Fina Ortiz, ha explicat que "Estic molt contenta. Fa tres anys vaig ser la Padrina de la Verge del Carme. Des d'aquí vull agrair la confiança que han dipositat en mi. Des de petita he participat en les festes i és un honor tornar a ser la Padrina".

* La Padrina de la Verge del Carme, Carmen García, va explicar que tot i que va néixer a Paraguai se sent molt identificada amb el Grau i que amb aquestes festes es compleix un somni.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.