laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras el fin de las fiestas
Foto: Alfredo Donet/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia
03 de julio de 2019

L’ALQUERIA S’ACOMIADA DE LES FESTES PATRONALS DEL 2019

 

• L’Alqueria de la Comtessa posava el punt final a les festes patronals del 2019 ahir, dimarts 2 de juliol, després de quatre dies de celebracions en què la localitat ha oferit activitats per a tots els públics.

La despertà del dissabte 29 de juny suposava el punt de partida de les festes en honor a Sant Pere i Sant Pau, els patrons de l’Alqueria de la Comtessa. La jornada va continuar amb un desdejuni a càrrec de l’Ajuntament alqueriense i els més menuts van poder gaudir d’un parc aquàtic. Per la nit el veïnat del poble va celebrar la solemne processó als patrons i, tot seguit, revetlla amb orquestra.

Les activitats del diumenge 30 de juny, van estar organitzades per l’Associació del Santíssim Crist de l’Empar. El dilluns 1 de juliol l’Alqueria donava la benvinguda al nou mes amb la tradicional cavalcada de disfresses de vesprada, entre altres esdeveniments, organitzada per l’Associació de la Divina Aurora.

L’Associació de Sant Lluís Gonzaga va ser l’encarregada de la programació d’ahir, dimarts 2 de juliol, últim dia de les festes patronals, en què també se celebrava el carnestoltes nocturn.

Voro Femenia, alcalde de la localitat assenyala que, “com sempre, les associacions de l’Alqueria de la Comtessa han organitzat unes festes magnífiques, festes en què totes les persones són benvingudes per a gaudir-les juntament amb nosaltres”. L’Ajuntament agraeix a les comissions festeres, així com al veïnat, la seua implicació i participació en unes festes que cada vegada estan més vives.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.