laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 02
de julio de 2019

EL VOLUNTARIAT ECOLÒGIC DE GANDIA COMPLEIX 25 ANYS

 

• Durant juliol i agost qualsevol jove pot participar en 6 rutes, a peu o en bici, amb tasques de conscienciació i prevenció d’incendis forestals, abocaments il·legals, conductes inadequades amb la natura, entre altres activitats. A més, s’hi faran cursos de formació, tallers i activitats en grup.
• Està organitzat pel Consell dels Joves de Gandia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia.

La regidora de Gestió Responsable del Territori i Patrimoni, Alícia Izquierdo, acompanyada del vici-president del Consell dels Joves de Gandia, Salva Tamarit, ha presentat una nova edició, la vint-i-cinc, del Voluntariat Ecològic de Gandia.

Durant els mesos de juliol i agost, qualsevol jove pot participar en les sis rutes pel terme municipal de Gandia (Caldereta, Monte Pino, Bairen, rutes en bici per la Marjal, l’Auir i Marxuquera) amb tasques de conscienciació i prevenció d’incendis forestals, abocaments il·legals, conductes inadequades amb la natura, entre altres activitats... També està prevista la neteja del riu Serpis una vegada a la setmana.

Prèviament hi haurà formació prèvia, a càrrec de la Generalitat, en cartografia, comunicació amb dispositius ‘walkie talkie’, seguretat vial (bici), primers auxilis, interpretació ambiental, prevenció d’incendis...

“També hi realitzarem activitats en grup amb els voluntaris, com ara una excussió a Aqualandia o tallers amb altres col·lectius, com el Club de rol, a primera línia de la platja per a donar a conèixer el nostres paratges naturals, taller de reciclatge de vidres, etc.”, ha explicat Tamarit.

“És un orgull que els nostres joves vulguen dedicar una part del seu temps lliure, a l’estiu, a la cura i protecció de nostre territori”, ha expressat Izquierdo, qui ha recordat que ella mateix va participar en la tercera edició del Voluntariat Ecològic de Gandia.

* La inscripció és gratuïta i està oberta durant tota la edició. Es pot fer al web http://www.cjg.es/voluntariatgandia/ (página externa a este diario) o, als matins, al Casal Jove de l’Alqueria Laborde.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.