laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la entrega de premios
Foto: AyulaFont/2019
Fuente: Ayuntamiento de La Font d'en Carròs
Valencia
02 de julio de 2019

ENTREGA DE PREMIS ALS PARTICIPANTS DE LA XVII MOSTRA DE TEATRE

 

• El passat diumenge 30 de juny a la Casa de la cultura es va portar a cap l’entrega de premis, per part de l’alcalde Pablo Puig i la regidora de cultura Cèlia Escrivà, als grups que participaren en la XVII Mostra de teatre de la Font d’en Carròs, avalada per la Federació de teatre amateur de la Comunitat Valenciana.

Els grups guardonats foren Carabau teatre amb l’obra Estocolmo, se acabó el cuento; Sinopsis teatro amb Cazadores; Áriba teatro amb Peces desorientados; Mans a l’obra teatre amb Pa menjar carn de burro i, finalment, Kabuts teatre, de qui els espectadors van poder gaudir a continuació d’una obra seua.

Aquest últim grup va voler sorprendre al públic i no anuncià fins el mateix moment de la representació quina era l’obra que interpretarien. Es tractava d’una peça que van escriure feia uns deu anys, El sopar d’idiotes, i que, com que va agradar tant aleshores i la gent havia insistit que li agradaria tornar a veure-la, Kabuts teatre decidí escoltar les peticions populars i portar de nou l’obra a l’escenari.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.