laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 02
de julio de 2019

L'AUTOBÚS DE L'AECC VISITARÀ LA PLATJA DE GANDIA EL PRÒXIM 9 DE JULIOL

 

• L'autobús de l'AECC realitzarà revisions gratuïtes de pell per detectar possibles danys solars, al costat del Club Nàutic de 09.30 a 13 .00 hores.

Aquest matí s'ha presentat la Campanya d'informació i protecció solar per a la salut de la pell a càrrec de la regidora de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil; la presidenta de l'Associació Espanyola contra el Càncer a Gandia, Maribel Cotino i la secretària del col·lectiu, Adriana Serlik.

Com tots els anys, l'autobús de l'AECC visitarà la platja de Gandia el pròxim 9 de juliol de 09.30 a 13.00 hores davant del Club Nàutic perquè totes aquelles persones interessades puguen realitzar-se una revisió gratuïta de l'estat de la seua pell a càrrec d'una especialista.

Segons paraules de Liduvina Gil, "l'excessiva exposició al sol ens posa en risc de patir cremades i arribar a patir un càncer de pell. Això no vol dir que no ens podem exposar al sol, però sempre hem de fer-ho de manera controlada i aplicant una crema de protecció solar. El càncer de pell és un dels tumors més freqüents i es produeix per l'alteració que pateixen les cèl·lules cutànies causa de l'exposició dels raigs ultraviolats. Cada any es detecten a Espanya gairebé 5.000 casos d'aquest tipus que en un 80% dels casos pot solucionar-se si hi ha un diagnòstic precoç".

Maribel Codina, va voler recalcar que les proves seran realitzades per una Dermatòloga - Oncòloga de manera gratuïta i que en cas de detectar alguna anomalia s'informa la persona perquè hi acudisca al seu metge de capçalera.

Finalment, Adriana Serlik, va recordar que aquest tipus de proves estan obertes no només als ciutadans de Gandia sinó també a tots els turistes que ens visiten durant aquests dies d'estiu.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.