laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la recepción
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 02
de julio de 2019

RECEPCIÓ QUIQUE LLOPIS

 

• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí al despatx d'alcaldia a Quique Llopis Doménech, atleta del Club Atletisme Gandia. Llopis, malgrat la seua curta edat, acumula nombrosos èxits esportius en la seua disciplina. Durant el passat mes ha batut dues vegades el rècord d'Espanya sub-20 de 110 metres tanques.

Aquesta marca l'impulsa encara més de cara al Campionat d'Europa sub-20 d'atletisme que es durà a terme a Boras (Suècia) del 18 al 21 de juliol, on té com a objectiu aconseguir el podi.

"A Quique, el seu club, i al seu entrenador, Toni Puig, cal agrair-los que porten el nom de Gandia al capdamunt allà on competeixen. Res es regala en aquesta vida i els èxits esportius encara menys. Hi ha molta feina darrere, molta implicació i ganes de perseguir i aconseguir un somni" va declarar Diana Morant qui ha qualificat a Llopis com "un referent" de la joventut de la ciutat, ja que representa la cultura de l'esforç. "Darrere d'ell hi ha tot un equip, una família i una ciutat que se sent orgullosa dels seus èxits".

Per la seua banda, Llopis ha destacat entre tots els seus èxits la participació en el Campionat d'Europa Absolut com a membre de la selecció Nacional a Glasgow i la seua participació en el pròxim Campionat d'Europa que se celebrarà a dues setmanes. "L'objectiu arribar a la final i buscar la medalla. Després seguirem entrenant i buscarem millorar la marca. Tinc gairebé 19 anys i en l'horitzó hi ha el somni de qualsevol esportista que és arribar als Jocs Olímpics".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.