laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la recepción
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 02
de julio de 2019

RECEPCIÓ CADET A DEL CF BASE GANDIA

 

• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per la regidora d'Esports, Lydia Morant, ha rebut aquest matí en el saló de plens de l'ajuntament al Cadet A del CF Base Gandia, que ha aconseguit l'ascens a la Lliga Autonòmica, la màxima de la seua categoria.

Els jugadors del Cadet A han realitzat una temporada intensa i brillant, i han lluitat fins a obtindre els punts que faltaven per a obtindre l'ascens matemàtic.

Com a conseqüència, durant la pròxima temporada, el club es trobarà en l'elit del futbol cadet, “recorrent els camps més importants de la Comunitat Valenciana i portant el nom de Gandia allà on vagen”, ha destacat l’alcaldessa.

L'entrenador Miguel Marzal Pastor i companys de la directiva, han donat les gràcies a tots els seus jugadors, reconeixent l'esforç i la dedicació de cadascun d'ells per aconseguir el lloc autonòmic de la seua categoria.

Diana Morant ha felicitat tant els cadets com al club, reiterant que l'assoliment ha sigut fruit de tot un any de treball i no d'un sol dia.

* El CF Base Gandia continuarà lluitant durant les pròximes temporades per mantindre l'ascens autonòmic i continuar portant el nom de Gandia pels millors camps de la Comunitat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.