laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la Jornada
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 28
de junio de 2019

L’URBALAB GANDIA ACULL LA TERCERA EDICIÓ DEL CLUB D’OCUPACIÓ

 

• L’acció s’emmarca en el programa experimental Gamificació, Transformació Digital i Networking per a la dinamització del mercat de treball de l’Acord Territorial la Safor per l'Ocupació i el Desenvolupament Local.
• Les persones participants ja estan incorporant-se al mercat laboral en les empreses que hi han col·laborat en els Networkings.

El Club d'Ocupació es realitza de forma periòdica fins al 30 de setembre amb l'objectiu d'integrar i conèixer de manera directa la realitat empresarial de la comarca, i per aproximar l'oferta a la demanda d'ocupació.

Aquesta jornada de networking consta de dues parts: en la primera, les empreses participants defineixen els perfils i les competències que més valoren en els candidats. A més d'explicar les fonts de reclutament que utilitzen i els seus processos de selecció que realitzen.

En la segona part es realitza una sessió de networking amb els participants que hui ha comptat amb la presència del regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de Gandia, Ferran Martínez Mendoza, qui ha comentat la importància de les col·laboracions i sinergies de l'empresa privada amb les entitats públiques.

El més destacable d'aquesta interessant jornada ha estat quan les empreses han tancat amb els participants de l'esdeveniment diverses entrevistes de treball per cobrir les places vacants que tenen actualment en procés.

EN AQUESTA SESSIÓ HAN PARTICIPAT 3 EMPRESES I 38 PERSONES EN PROCÉS DE CERCA DE TREBALL:

• Miriam Sánchez Jiménez, Responsable de zona de RRHH de l'empresa Carrefour, hipermercats especialitzats en la venda detallista amb quasi 1000 establiments a Espanya.
• Pablo Sánchez Báez, Director Gerent de IMED Gandia. És un grup sanitari amb més de 7 centres privats en la Comunitat Valenciana.
• Mónica Morant Cervera, Psicòloga d'empreses. Especialista en RRHH i Responsabilitat Social Corporativa.

Gràcies a les formacions dels Urbajobs i als clubs de l'Ocupació que estem realitzant ja es veuen els primers fruits, les persones participants ja estan incorporant-se al mercat laboral en les empreses que hi han col·laborat en els Networkings.

* Aquesta acció s'enmarca en el programa experimental de l’Acord territorial Gamificació, Transformació Digital i Networking per a la dinamització del mercat de trebal.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.