laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 28
de junio de 2019

PRESENTADA LA PROGRAMACIÓ D'ESTIU DEL PALAU DUCAL

 

• Durant els mesos de juliol i agost s'han programat activitats com les Visites Nocturnes, Cine Pot, El tast de la Marquesa, Música en pantalla i els sopars borgianes a ritme de Jazz.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell i la directora del Palau Ducal, Balbina Sendra, han presentat aquest matí en roda de premsa les activitats que organitzarà al Palau Ducal durant aquest estiu.

Per quart any consecutiu, al Palau Ducal oferirà una àmplia programació durant els mesos d'estiu amb activitats com les Visites Nocturnes, Cine Pot, El tast de la Marquesa, Música en pantalla i els sopars borgians a ritme de Jazz.

Mascarell ha remarcat que es tracta d'una activitat conjunta organitzada pels Departaments de Turisme i Cultura i el Palau Ducal dirigida a dinamitzar el Centre Històric a la nit i en atraure els turistes que estan a la platja, perquè descobrisquen el patrimoni cultural i gastronòmic de la nostra ciutat.

"Proposem als residents de la ciutat i els turistes una jornada on comencen prenent el sol i banyant-se al mar, i la finalitzen de la millor manera possible: coneixent els nostres valors. És a dir, comprant en el nostre comerç i apropant-se als nostres bars, consumint cultura i gastronomia a l'edifici que va veure néixer Francesc de Borja. Aquesta proposta pretén singularitzar el nostre producte turístic al voltant del Palau dels Borja, un dels nostres edificis més importants per la seua història estretament vinculat a la família valenciana més universal" va afirmar el regidor responsable de Turisme

"El nostre govern ja va iniciar la passada legislatura un nou model turístic que camina cap a la qualitat i que ofereix un producte especialment treballat per a un públic familiar, també evoluciona cap al foment del turisme urbà i cultural, facilitant les coses per captar l'atenció dels visitants i oferir-los l'alternativa complementària de la ciutat" va finalitzar Mascarell.

Per la seua banda, Balbina Sendra va agrair en primer lloc l'ajuda prestada pel consistori per posar en marxa aquesta programació i haver aconseguit que el Palau Ducal puga treballar de la mà del sector turístic a l'hora de complementar l'oferta d'oci existent.

"Amb aquesta programació pretenem crear un programa turístic amb moltes activitats que poden satisfer a tots els públics. Des de l'inici vam pretendre fer valdre la singularitat del Palau, el Centre Històric i els seus comerços per convertir-lo en un fòrum cultural a les nits".

Sandra va informar que l'any passat van ser prop de 55.000 persones les que van visitar a Palau i que la gran majoria de les iniciatives programades completen l'aforament previst i fins i tot tenen llista d'espera.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.