laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 27
de junio de 2019

GANDIA CONTRACTARÀ 50 ATURATS DEL SECTOR AGRÍCOLA A L’ESTIU

 

• Durant 3 mesos realitzaran actuacions relacionades amb la conservació i millora del patrimoni forestal i mediambiental.
• S’hi destinarà més de 234.000 €, gràcies a una subvenció del SEPE destinada a pal·liar la desocupació quan acaben les campanyes agrícoles.

La nova regidora delegada de Gestió Responsable del Territori i Patrimoni, Alícia Izquierdo, ha anunciat aquest matí que el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, a través del SEPE, ha atorgat una ajuda de 217.743 € a l’Ajuntament de Gandia per a la contractació durant l’estiu de 50 persones aturades agrícoles per a la realització de tasques de conservació i desenvolupament del patrimoni forestal, del medi ambient, la prevenció d’incendis o la creació i millora d’infraestructures rurals en diverses zones de l’àrea periurbana de Gandia.

L’Ajuntament hi afegirà 16.618 € més. “La principal novetat és que les contractacions no seran mensuals com fins ara, sinó de 3 mesos, per donar major estabilitat laboral als treballadors del sector agrícola”.

Gandia ha presentat dos projectes que s’hi desenvoluparan en 6 zones. 25 treballadors/es hi actuaran durant aquest període en tasques del servei d’Espais Verds i Higiene Ambiental a:

- L’entorn de l’Alqueria del Duc-Ullals i connectivitat Marjal.
- Via Verda del Serpis i zones de connectivitat de l’Anella Verda.

ELS ALTRES 25 REALITZARAN TASQUES DEL SERVEI D’AGRICULTURA A 4 ZONES:

- Entorn del Barranc de Borrell i de la Caldereta (Parc natural municipal Parpalló-Borrell).
- Entorn de la partida de Marxuquera Alta, Marxuquera Bixa, La Torre, Rafalcaid i Alqueria del Duc.
- Entorn de la Marjal de Gandia.
- Entorn de la Platja de l’Auir.

“Un any més, ens acollim a aquesta subvenció, ja que considerem que és una ajuda important per a les persones que treballen en el camp i es queden sense treball una vegada finalitza la campanya. A més, es contribueix a millorar i conservar el nostre entorn natural, gràcies també als coneixements d’aquests treballadors i treballadores del sector primari”. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.