valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Foto de familia tras la investidura
Foto: Compromís/2019
Fuente: Compromís per Albaida
Valencia 17 de junio de 2019

JOSEP ALBERT I COMPROMÍS APOSTEN PER LA PARTICIPACIÓ I EL DEBAT PER A CONSTRUIR UNA NOVA ALBAIDA

 

• L’Alcalde anuncia la creació d’una regidoria de Model Social i Econòmic. El passat dissabte Josep Albert va ser elegit per tercera vegada consecutiva Alcalde d’Albaida, amb el suport dels 7 regidors que ha revalidat la coalició Compromís a la ciutat albaidina en els comicis del 26 de maig, mantenint per segona vegada la majoria absoluta de la Corporació Municipal.

Durant el discurs d’investidura el reelegit Alcalde d’Albaida anunciava un canvi de cicle, gràcies al qual “aquesta legislatura volem anar més endavant, la nova situació ens permet ja pensar en un futur encoratjador”, i és per això que Albert va voler anunciar “la creació de la Regidoria de Model Social i Econòmic, la qual tindrà com a principal objectiu dissenyar i promoure un procés de debat i participació, comptant amb els partits polítics, però especialment escoltant la veu de les entitats i associacions, i de les persones en general, les quals han de tenir un paper decisori en el disseny del futur de la nostra ciutat. Tot construint un model polític i institucional que, per damunt de tot, tinga una voluntat de servei a les persones del poble, i per això és indispensable comptar amb vosaltres” va explicar el primer regidor albaidí.

Josep Albert va manifestar paraules de reconeixement i gratitud, per a tot l’equip de persones que l’acompanyen en aquesta nova legislatura, així com per a les regidores i regidors de la legislatura que es tancava als quals va agrair “haver avantposat els interessos del poble per damunt del tacticisme polític i que ens ha permés tindre una legislatura centrada, sobretot, en la gestió de l’ajuntament; perquè per damunt dels partits estem les persones i ho hem demostrat dedicant-se a treballar per Albaida amb constància i entusiasme, tot i les dificultats existents”.

Feia referència l’Alcalde, amb aquestes dificultats, a la situació de fallida econòmica de l’Ajuntament d’Albaida que ha marcat una complexa situació per a mantenir els serveis mínims durant els darrers 8 anys, i que ha marcat limitacions significatives per abordar projectes a la ciutat, per la qual cosa també agraïa a la ciutadania la seua paciència i esforç. Però Albert apel·lava que “aquesta passada legislatura no ha estat gens fàcil i ho sabeu sobradament; però el repte l’hem superat amb determinació i molta constància, perquè hem pogut avançar totes i tots amb un full de ruta clar. I, ara, cal que avancem amb esperança i il·lusió. Hi ha motius per a fer-ho”.

Reprenent l’aposta per la participació i el servei públic, Albert va voler concloure el discurs recordant que per davant hi ha quatre anys on fer realitat el projecte de govern, que emana del programa electoral que Compromís ha formulat amb la participació de veïnes i veïns de la ciutat. Un projecte de govern que aposta per la planificació del creixement de la ciutat amb la participació ciutadana, impulsat per mesures valentes que apropen l’ajuntament i els serveis públics a la ciutadania. “Ara, ja toca! Hem de construir juntes i junts la nova Albaida i vos necessitem. Volem que ens ajudeu a continuar el camí iniciat, a plantar la llavor d’una Albaida més forta i gran, en la qual totes i tots avancem de forma conjunta amb la nostra ciutat, que és com s’ha de créixer”; finalitzava el reelegit alcalde d’Albaida, Josep Albert, que a més va tindre un emotiu record per a la seua família i amics.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.