laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la investidura
Foto: PPXeraco/2019
Fuente: Partido Popular de Xeraco
Valencia 15
de junio de 2019

AVELINO MASCARELL ÉS INVESTIT ALCALDE DE XERACO

 

• Avelino Mascarell ha sigut elegit alcalde de Xeraco este dissabte, 15 de juny, durant el ple d'investidura que ha comptat amb una gran expectació de públic.

Només dos caps de llista dels partits que van obtindre representació en les passades eleccions del 26 de maig: Avelino Mascarell (Populars Xeraco) i Ferran Bofí (PSPV-PSOE) han presentat la seua candidatura.

Finalment, l'alcaldia ha recaigut a Populars Xeraco, força més votada a les passades eleccions muncipals al comptar amb majoria absoluta. D'aquesta manera, la corporació municipal per a l'exercici 2019-2023 està liderada per Avelino Mascarell, Cora Rubio, Ubalda Balaguer, Amparo Barrios, Evaristo Salom, María José Castelló i Silvia Milvaques.

Mascarell ha volgut donar les gràcies "al poble de Xeraco per fer realitat l’objectiu que ens vam marcar. Gràcies per fer-me alcalde del poble que tant estime i pel que val la pena treballar i lluitar. Estic segur que faré errors però mai vos fallaré, treballaré dia i nit per a millorar la qualitat de vida de tots els nostres veïns i m’esforçaré incansablement per a ningun xeraquer es quede arrere".

"Vull ser l’Alcalde de tots, sense saber a qui van votar i a qui no, anem a governar igual per a tots. No entenc la política d’una altra manera, els ciutadans ens han situat ací per a fer les coses bé i cada dia que entren per la porta de l’ajuntament recordarem el nostre compromís: Treballar pel poble. Tenim un gran poble, tenim a la millor gent i tenim un immens futur per davant. Aixina que a treballar, treballar i treballar, que ara toca: Recuperar Xeraco".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.