valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Resultats de la consulta
Fuente:
Barcelona en Comú
Valencia 14
de junio de 2019

L’ACORD DE GOVERN ENTRE BARCELONA EN COMÚ I PSC AMB ADA COLAU D’ALCALDESSA GUANYA LA CONSULTA AMB UN 71% DELS VOTS

 

• Ada Colau destaca que els resultats d’aquesta consulta, amb més d'un 40% de participació, responen a un exercici de transparència i honestedat.

Un total de 2.887 persones (71,43%) han votat a favor d’un acord de govern entre Barcelona en Comú i PSC amb Ada Colau d’alcaldessa. Ada Colau ha manifestat que “aquesta consulta ens dóna un aval claríssim a la proposta de la Coordinadora” i ha afegit: “Anem a la investidura amb la força de milers de persones per seguir fent polítiques valentes per a Barcelona”.

Barcelona en Comú tanca la consulta sobre els acords de govern amb la major participació en la història de l’organització amb un 40,42% i un total de 4.042 vots emesos. Aquestes dades corresponen a un cens total de persones amb dret a vot de 9.949 persones (inscrites i verificades al registre de BComú). L’opció que donava suport a un acord de govern entre ERC i Barcelona en Comú amb Ernest Maragall d’alcalde ha obtingut 1.155 vots (28,57%). Enric Bárcena, portaveu de Barcelona en Comú que s’ha encarregat de l’anunci dels resultats, ha manifestat que “estem molt orgullosos d'haver fet aquesta consulta, és part del nostre ADN”. Colau ha destacat que els resultats d’aquesta consulta responen a la pluralitat interna de Barcelona en Comú i que es tracta “d’un exemple de transparència i honestedat sense precedents”.

Ada Colau ha dit també que “després de setmanes de molt esforç i molta implicació, hem fet una consulta que no és habitual” i ha posat en relleu que "era important saber l'opinió de les nostres bases per a una decisió de govern”. I ha afegit: “Hem tingut una gran participació que ens anima a seguir treballant. Aquest procés ens avala per presentar demà la nostra candidatura perquè és una decisió de milers de persones”.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.