laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 13
de junio de 2019

EL PÚBLIC MÉS MAJOR TAMBÉ TINDRÀ UNS ESPECTACLES DE QUALITAT EN LA FIRA I FESTES D’OLIVA 2019

 

• L’humorista Paco Calonge i ‘La Década Prodigiosa’ actuaran el dissabte 15 a les 23.00 h al parc de l’Estació.

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Oliva ha preparat una Fira i Festes per a totes les edats i públics els dies 14, 15 i 16 de juny. Si els més menuts tenen els espectacles i les atraccions infantils, els més majors tindran el dissabte 15, a les 23.00 h, al parc de l’Estació, les actuacions de Paco Calonge i 'La Década Prodigiosa'.

L'humor de Paco Calonge és fi i elegant. Barreja els acudits amb les imitacions d'artistes de gran prestigi, tant espanyols com estrangers: Louis Armstrong, Joe Cocker, Elvis Presley, Nat King Cole, Antonio Machín, Joan Manuel Serrat, Jose Luis Perales, Raphael o Diango. Ha actuat arreu d'Europa i d’Amèrica Llatina. I també és conegut per participar en diversos programes de televisió al desaparegut Canal 9 i TVE.

Amb més de 30 anys sobre els escenaris i més de cinc milions de discos venuts, 'La Década Prodigiosa' ens portarà a Oliva el seu estil despreocupat, amb balls i la millor música dels anys 80. Melodies que de segur tot el públic reconeixerà i cantarà.

Destaquem també l'actuació de l'Espai Gòspel Cor, el divendres 14 de juny a les 20.30 h, a la parada de taxis, i el Festival de la Cançó, el diumenge 16 a les 20.00 h i al parc de l'Estació.

També per a grans i menuts tindrem la Fira Gastronòmica de les Associacions (passeig de Lluís Vives), i la Fira Artesana amb Mercat temàtic del Llaurador (passeig de l'Alcalde Juan Sancho) durant els tres dies de fira.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.