laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 12
de junio de 2019

OLIVA GUANYA LA 5A EDICIÓ DEL CALENDARI AMBIENTAL ESCOLAR

 

• Des de l’Ajuntament d’Oliva s’informa que el CEIP Lluís Vives d’Oliva ha sigut un dels guanyadors de la 5a edició del Calendari Ambiental Escolar.

Cal recordar que el Calendari Ambiental Escolar s’integra dins d’un programa que té per objectiu oferir als municipis de la província estratègies per a la conscienciació i la capacitació ciutadana en actituds cada vegada més sostenibles.

En esta edició han participat un total de 3.930 alumnes de 14 comarques valencianes. Cal destacar que Oliva ha estat el municipi amb major participació amb un total de quatre col·legis seleccionats per formar part del Calendari Ambiental Escolar: CEIP Desemparats, San Josep de la Muntanya, CEIP La Carrasca i CEIP Lluís Vives. Els alumnes d’aquest últim centre han guanyat una jornada de tallers ambientals. No obstant, tots tenen algun tipus de premi, ja que, a banda de tenir editats els seus treballs al calendari esmentat també rebran entrades per al Bioparc.

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, i la seua regidora delegada en funcions, Imma Ibiza, volen agrair a tots els centres escolars l’elevada participació que any rere any està tenint el Concurs Ambiental Escolar organitzat per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.