laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Edición del 2018
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12
de junio de 2019

EL MEDITERRÁNEA FESTIVAL I L’IBOGA SUMMER FESTIVAL PRESENTEN LES ÚLTIMES NOVETATS

 

• El Mediterránea Festival ha confirmat en el cartell el cantant Iván Ferreiro i el grup de DJ Bitches Deejays, com a últimes novetats, que s’uneixen a grans grups com Love of Lesbian, Sidecars, Miss Cafeina, Alfred García, SFDK i Juanito Macandé.
• Per altra part, l’Iboga Summer Festival ha fet oficial el cartell musical per dies i ha posat a la venda les primeres entrades per dia.

Els grans festivals de música que acull un estiu més la platja de Tavernes de la Valldigna han donat a conèixer les últimes novetats per a esta edició. Primerament, l’Iboga Summer Festival ha fet oficial el calendari d’actuacions per dies amb la relació dels diferents grups que actuaran del 24 al 28 de juliol en la platja. D’altra banda, el Mediterránea Festival ha anunciat hui de matí les dos últimes confirmacions, Bitches Deejays i Iván Ferreiro, que tanquen un cartell d’autèntic luxe.

D’esta manera, l’Iboga Summer Festival, un dels festivals musicals de referència internacional dels gèneres balkan, ska, reggae i electrojazz, arrancarà els primers dies amb la presència d’artistes i grups de la talla de Sara Lugo, La Trocamba Matanusca, La Pegatina, Otava Yo o Venga Monjas. Per al divendres 26 i dissabte 27 es concentren bona part de les actuacions dels grups més destacats d’esta edició. Dubioza Kolektiv, Femi Kuti & The Positive Force, Natty Bo & Soweto, Orishas, Asian Dub Foundation i Grison Beatbox faran vibrar la zona de concerts amb una gran varietat de ritmes i melodies de diferents estils. Per a tancar la present edició, eixe diumenge es celebrarà una gran festa de l’aigua i acabarà amb un somriure un Iboga Summer Festival que es presenta emocionant. L’organització del festival ja ha posat a la venda les entrades per dia, que es poden adquirir en la seua pàgina web.

Un mes després, el 23 i 24 d’agost, serà el torn de gaudir del Mediterránea Festival, un esdeveniment multitudinari de música indie-rock que es repeteix en la nostra platja després de l’exitosa estrena de l’estiu passat. Hui mateix s’ha confirmat la presència del cantant Iván Ferreiro i del grup de DJ Bitches Deejays, com a últimes novetats d’un cartell de primer nivell, que també inclou les actuacions esperades de Love of Lesbian, Sidecars, Miss Cafeina, Alfred García, SFDK i Juanito Macandé. Un estiu més, Tavernes serè l’epicentre dels festivals de música i acollirà milers de visitants.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.