laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ferran Valdés medalla de plata
Foto: NIEGandia/2019
Fuente: Natació i Esports Gandia
Valencia 12
de junio de 2019

EL NATACIÓ I ESPORTS GANDIA GUANYA QUATRE MEDALLES EN LA FASE PROVINCIAL DELS JOCS ESPORTIUS ALEVÍ

 

• El passat cap de setmana, 8 i 9 de juny, es va celebrar a Gandia la XXX Fase Provincial dels Jocs Esportius, categoria aleví. Van participar un total de 17 clubs de València, amb 194 nadadors i nadadores.

• El NiE Gandia va comptar amb 9 esportistes: Kiko i Carla Climent, Mireia Cutanda, Javi De la Llave, Héctor Gimeno, Joan Esteve, Ferran Valdés, Sofia Yan Giner i Sara Rodrigo.

Va ser una dura competició de tres sessions, una de les més llargues de la temporada per aquesta categoria; però tot i així, el club va aconseguir 2 medalles de plata i 2 bronzes. Les dues medalles de plata van ser a mans de Ferran Valdés, en 200 braça (2 '51.41 ") i 100 braça (1' 18.21"). D'altra banda, l'equip masculí de relleus (Ferran Valdés, Javi De la Clau, Héctor Gimeno i Kiko Climent) van guanyar dos metalls de bronze, tant en 4x100m lliures (4 '15.60 ") com en els estils (4' 49.66") .

En general els resultats van ser positius; es van aconseguir i / o es van mantenir les seues millors marques, la qual cosa és de destacar ja que s'ha de tenir en compte la càrrega competitiva que porta aquest grup, i que aquest control no era prioritari en la planificació del cos tècnic.

* Amb tot això, el Natació i Esports Gandia va aconseguir una 6ª posició general, el que ens segueix mantenint en els llocs alts de la província.
* Així doncs, la propera cita important per als alevins serà el seu campionat autonòmic, el 29 i 30 de juny a Castelló.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.