laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la entrega del premio
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 10
de junio de 2019

EL RESTAURANT EL VERMUT, DE LA POBLA DE VALLBONA, GUANYA EL III CONCURS D’ARRÒS DE VIGÍLIA

 

• Cuiners i cuineres d’un total de 30 prestigiosos restaurants han participat en el concurs celebrat este matí a l’avinguda de la Marina.
• El restaurant Amadeus de Xeraco ha aconseguit el segon premi, i el restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell ha sigut guardonat amb el tercer premi.

El III Concurs professional d’arròs de vigília celebrat en el dia de hui a la platja de Tavernes ja coneix el seu vencedor. L’arròs elaborat pel restaurant El Vermut, de la Pobla de Vallbona, ha sigut proclamat pel jurat com el millor d’entre els 30 restaurants participants en la cita gastronòmica d’enguany. En un matí assolellat i espectacular per a cuinar a l’aire lliure el plat tradicional valler, l’avinguda de la Marina ha sigut l’escenari del concurs organitzat per l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (ACEPLAT) i l’organització Fem Terreta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes.

Així, el restaurant vencedor ha sigut guardonat amb 1.000 euros, un diploma i un davantal dissenyat per Patricia Peiró. El segon premi del jurat ha sigut per al restaurant Amadeus de Xeraco (500 euros més els obsequis anteriors) i el tercer premi se l’ha endut el restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell (200 euros més els obsequis). L’alcalde valler, Jordi Juan, i regidors de la corporació municipal han estat presents en l’esdeveniment i han entregat els premis als guanyadors.

Durant el matí els cuiners i cuineres de diferents prestigiosos restaurants de Tavernes i del territori valencià han cuinat, davant l’atenta mirada dels assistents, este tradicional arròs valler que està elaborat amb panses, cigrons i pilotes d’abadejo, i que ha sigut degustat posteriorment al restaurant Mediterrani. La gran novetat de la tercera edició ha sigut la elaboració de diversos calders d’arròs de vigília sense gluten, per això la presidenta de l’Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana (ACECOVA), Eugenia Canalías, ha volgut estar present i donar suport a esta iniciativa.

* Gràcies a iniciatives com aquesta que revaloritzen la gastronomia de la ciutat, molts són els turistes que visiten Tavernes i els seus indrets.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.