laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís per Villalonga
Fuente: Compromís per Villalonga
Valencia 09
de junio de 2019

JO PACTE, TU PACTES… NOSALTRES PACTEM?

 

• “Mai hem amagat que hem parlat amb tots: el PSOE, el PP i FER POBLE”.

Al llarg de la setmana ens hem sorprés de l’aparició en diferents mitjans de comunicació de la notícia de les reunions de Compromís amb el PSOE a Vilallonga: només ha estat una, on “amablement”, ens han dit que si el PSOE tinguera 6 regidors, no haguera calgut. Quedava clar per les formes i el tracte que no hi havia intenció de pactar res.

D’altra banda, amb posterioritat, hi ha hagut converses informals entre diferents regidors electes, però mai cap proposta de govern. Als mateixos mitjans no s’han nomenat per a res les 2 reunions del PSOE amb el PP, on sembla que l’alcaldia també era objecte de negociació.

La conclusió i intenció és evident, i l’oblit de la premsa incomprensible. D’ahí les interpretacions interessades i distorsionades que circulen per xarxes socials, bars i comentaris de mercat, a un pas d’embrutar qualsevol negociació de bona voluntat. Això demostra l’interés per mantindre’s en el govern tot i oblidant l’incompliment d’acords i pactes anteriors. El problema de Compromís no és el PSOE, és el sr. Llorca i la seua figura controvertida, amb moltes cites judicials i amb una nova acusació esta setmana per malversació i prevaricació.

És clar que el PSOE ha tingut el major nombre de vots, però també que la resta de grups tenim la representació suficient per seure’l a la taula, escoltar, dialogar i negociar. Mai hem amagat que hem parlat amb tots: el PSOE, el PP i FER POBLE. Així ho vam anunciar durant la nostra campanya, que si de nosaltres depenia, a l’Ajuntament hi hauria lloc per a tots i totes.

Nosaltres estaríem, amb preferència, per un pacte amb el PSOE, amb un temps proporcional d’alcaldia i prioritzant les necessitats i mancances del poble. Un pacte on no deu estar la persona que va trencar el pacte que fa huit anys el va permetre ser alcalde i del qual, evidentment, no ens podem fiar.

* Ho diem ací per si esta fóra la font on es nodrix la premsa, a la qual demanem la publicació íntegra per aclarir la situació real.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.