laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la gala
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 07
de junio de 2019

TAVERNES RET HOMENATGE A MÉS DE 170 ESPORTISTES EN LA XX FESTA DE L’ESPORT

 

• Un total de 161 esportistes a nivell de club han sigut reconeguts per la temporada que han realitzat. A més, s’han entregat 7 premis honorífics i 5 nominacions especials.
• La Casa de la Cultura, de gom a gom, ha acollit un acte que demostra la gran qualitat esportiva que hi ha a Tavernes.

La Casa de la Cultura ha acollit esta vesprada la XX Festa de l’Esport, un acte organitzat per la Regidoria d’Esports amb l’objectiu de premiar i reconèixer la trajectòria dels esportistes vallers més destacats durant esta temporada. Un total de 161 esportistes, nominats pels distints clubs esportius de la ciutat, han sigut homenatjats i han rebut un guardó commemoratiu pels èxits aconseguits, l’esforç realitzat i per haver portat amb orgull el nom de Tavernes a tot arreu.

A més, ha hagut un reconeixement honorífic als esportistes que han aconseguit majors èxits a les competicions autonòmiques o estatals. Els guardonats han sigut Rafa Diez, pilot de motos del municipi que es va proclamar subcampió territorial el passat any, Iván Meló i Júlia Cremades, medallistes en el Campionat d’Espanya de kick-boxing, Clara Gascon, jugadora de tenis que s’ha proclamat campiona autonòmica en dobles en categoria aleví, l’equip aleví femení del CB Tavernes, actuals campiones autonòmiques de la categoria, i per últim, reconeixement honorífic conjunt al Centre Ocupacional IntegraValldigna i el col·legi Patronato San José per la posada en marxa del projecte ‘Enllaçant la vida’.

Per a tancar la gran festa de l’esport valler s’ha fet entrega de cinc premis especials per la dilatada carrera o la seua implicació en l’esport valler. Els nominats han sigut Ramon Àlvarez, qui este 2019 ha estat campió autonòmic, estatal i líder de la Copa Espanya en la modalitat de marxa nòrdica, Jose Ángel Vercher ‘Monget’, per la seua tasca a la UE Tavernes des de fa molts anys, Francisco Felis ‘Gato’, per tota una vida lligat a l’halterofília de Tavernes, Francisco Clar ‘Paco dels bous’, en reconeixement a la seua dedicació i promoció del rugbi valler, i a l’empresa ALPESA S.L. per tot el suport i recolzament que dona any rere any als clubs i activitats esportives del nostre municipi. La XX Festa de l’Esport ha tornat a demostrar la gran qualitat dels esportistes i clubs de Tavernes, a més del gran moment de l’esport valler.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.