valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Barcelona en Comú

Fuente:
Barcelona en Comú
Valencia 07
de junio de 2019

LA COORDINADORA DE BARCELONA EN COMÚ PROPOSA QUE ADA COLAU PRESENTI LA SEVA CANDIDATURA A LA INVESTIDURA

 

• La coordinadora de Barcelona en Comú ha proposat avui que Ada Colau presenti la seva candidatura a la investidura per l’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, per tal de seguir impulsant les polítiques valentes iniciades en 2015, per posar la ciutat al centre i aconseguir un govern estable capaç de superar els blocs. Els i les activistes de l’organització debatran i votaran en plenari aquesta proposta demà a la tarda.

Barcelona en Comú celebra demà divendres un plenari amb els i les activistes per debatre sobre el context actual després de les eleccions del 26 de maig. En aquesta sessió es sotmetrà a votació la proposta de què Ada Colau concorri a la investidura d’alcaldia de Barcelona el pròxim 15 de juny.

En aquests dies, un equip de Barcelona en Comú ha iniciat converses amb ERC i PSC per tal d'aconseguir un pacte de govern ampli de forces d’esquerres, tot i constatar un estancament en la proposta per vetos creuats.

Per superar aquesta situació, des de la Coordinadora de Barcelona en Comú es considera que la millor proposta és que Ada Colau presenti la seva candidatura a la investidura. Una proposta que no tancaria la porta a seguir treballant per un govern estable de forces d'esquerres, tal com la ciutadania va demanar en les eleccions municipals.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.