laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 06
de junio de 2019

ARBRES I ARBREDES SINGULARS DE GANDIA

 

• Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, l’àrea de Gestió responsable del Territori edita un primer pòster amb alguns dels arbres i arbredes protegits de la ciutat.
• Es repartirà pels centres educatius de Gandia i, amb posterioritat, s’oferiran a la ciutadania en general.

El regidor de Gestió responsable del Territori en funcions, Xavi Ródenas, acompanyat de la tècnica del departament, Alícia Gregori, han presentat aquest matí el tercer pòster de patrimoni. En aquest cas, de patrimoni natural. Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny), s’han donat a conèixer algunes de les arbres i arbredes singulars de Gandia, “aprofitat que recentment s’ha ampliat el catàleg d’arbres i arbredes singulars protegits. Podria ser el primer d’una sèrie de 4 pòsters, però eixa decisió ja correspondrà al nou govern local”, ha assegurat Ródenas.

S’ha fet una primera tirada de 100 pòsters, que es repartiran a tots els centres educatius de la ciutat. I, amb posterioritat, la ciutadania també podrà recollir-los en el departament de Medi Ambient.

Cal recordar, que el Catàleg d’Arbres i arbredes singulars (que protegeix arbres i arbredes d’interès general per raons científiques o socials), recull al voltant de 50 arbres i una dotzena d’arbredes, tant en sòl públic com en privat (es signa un conveni de col·laboració, de custòdia compartida amb els propietaris). Tot i que a la ciutat hi ha pocs arbres centenaris, es calcula que els més antics siguen tres oms a Rafalcaid.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.