laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


La Dipu Te Beca

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 06
de junio de 2019

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES OFEREIX 14 PLACES PER A LA DIPU ET BECA

 

• El termini de presentació de sol·licituds s’ha iniciat hui i estarà obert fins el 17 de juny. Les instàncies s’hauran de presentar en el registre d’entrada de l’Ajuntament.
• La durada del programa és de dos mesos i té una dotació econòmica de 500 euros mensuals per cada alumne en pràctiques.

L’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit al programa La Dipu et beca de la Diputació de València per a oferir pràctiques remunerades a 14 joves, que tindran així l’oportunitat d’experimentar un primer contacte amb el món laboral i conèixer el funcionament de les administracions públiques durant els mesos d’estiu.

El programa està dirigit a persones de 18 anys o més, estudiants universitaris, de màsters, que estiguen matriculats en les universitats públiques que integren el Sistema Universitari Valencià, així com els seus centres públics adscrits. També podran participar-hi els estudiants de cicles formatius.

L'Ajuntament de Tavernes i la Diputació destinaran els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes, és a dir, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques durant els mesos de juliol i agost.

Les 14 places que ofereix el consistori valler es reparteixen en les següents àrees d’activitat: animació ambiental (1), biblioteca i documentació (2), turisme (2), sanitat i platja accessible (7) i educació primària (2).

* El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins el 17 de juny, inclusivament.
* Tota la informació necessària es pot trobar en la web municipal www.tavernes.es (página externa a este diario) o en el Departament de Personal, situat en la primera planta de l’ajuntament.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.