laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 06
de junio de 2019

L’AJUNTAMENT I EL CENTRE EXCURSIONISTA IMPULSEN TALLERS PER A ELABORAR CAIXES NIU DE FUSTA

 

• En dos jornades de taller, es faran caixes niu de fusta per a ocells i ratpenats, que es col·locaran en zones verdes, parcs i jardins per a facilitar fer niu a estes espècies.

L’Ajuntament valler i el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna enceten junts un nou projecte relacionat amb la creació de caixes niu per a ocells i ratpenats elaborats amb fusta, per tal de facilitar a estes espècies el fer niu i, a la vegada, incrementar de forma natural els elements per a lluitar contra plagues d’insectes sense danyar el medi ambient.

Esta iniciativa es durà a terme a través de dos tallers oberts al públic on s’elaboraran estes caixes niu i s’explicarà el seu funcionament i utilitat. El primer dels tallers es farà el pròxim 23 de juny a les 18 hores en l’Avinguda de la Marina de la platja. I posteriorment, el segon taller de creació de caixes niu s’ha programat per al 10 de juliol coincidint amb el porrat del Clot de la Font.

Els beneficis de col·locar estes caixes niu en els espais verds són els de proporcionar als ocells i ratpenats llocs segurs on poder fer niu i criar en el medi ambient, potenciar la conservació d’aus, facilitar la recuperació d’algunes espècies i la de controlar plagues de rosegadors i insectes, entre altres.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.