laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nueva fachada
Foto: [eoi] Gandia/2019

Fuente: [eoi] escola oficial d´idiomes (Gandia)
Valencia 05
de junio de 2019

VOLEM INFORMAR QUE ENGUANY TENIM MOLTS CANVIS EN LA MATRÍCULA DE L'EOI DE GANDIA I ÉS MÉS FÀCIL ACCEDIR QUE MAI

 

• La matrícula es farà de manera online des del 12 al 27 de juny i també del 16 al 19 de setembre.
• Una vegada es faça la tria dels horaris, es rebrà un mail en el que es confirmarà si la persona ha estat acceptada. Després caldrà aportar la documentació al centre.
• Per a evitar cues es podrà reservar dia i hora a través del nostre web: http://mestreacasa.gva.es/web/eoigandia (página externa a este diario).

* Les obres de l'exterior de l'EOI de Gandia ja estan acabades i que la reparació ha quedat perfectament integrada a nivell estetic, mantenint els estandards de seguretat requerits.

També poden entrar els menors d'edat. A partir dels 14 anys poden matricular-se en un idioma estranger diferent del que fan com a primera llengua a l'institut, és a dir, si fan anglès poden matricular-se de francès, alemany o italià. A partir dels 16 ja poden entrar a qualsevol idioma, anglès inclòs.

Enguany s'oferiran un gran número de places directament i serà més senzill que mai entrar a la EOI. Tradicionalment s'ha considerat que era molt difícil accedir a l'escola, però això ha canviat als darrers anys, amb moltes més places a tots els idiomes i proves de nivell per a poder col·locar la gent al curs que s'adapte millor als seus coneixements. El més important de tot és que no hi haura cues per a cap tràmit.

* Cal recordar també que les seccions de Cullera, Oliva i Sueca depenen de l'EOI de Gandia i que els tràmits es fan de la mateixa manera.
* A banda del nostre web, ens podeu trobar a Twitter, Facebook, Instagram i al web de conselleria http://www.eoi.gva.es/va/admissio-i-matricula. (página externa a este diario).
* A les dues pagines el públic trobara els links per a l'admissió.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.