laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 05
de junio de 2019

OLIVA CELEBRA LA 7A TROBADA CANINA SOLIDÀRIA

 

• Les Regidories en funcions de Salut Pública, Esports, Festes i Joventut en col·laboració amb la Protectora Vedama, un any més, han organitzat la Trobada Canina Solidària; aquesta 7a edició tindrà lloc el pròxim dissabte, 8 de juny de 2019, al Passeig Gregori Maians (des de l’encreuament del C/Manuel de Falla fins al C/Ronda Sud).

Començarà a les 09.00 h i acabarà a les 03.00 h de l’endemà. A banda de les habituals activitats, com la carrera popular de 2.000 m, que podrà participar gent amb o sense gos, i el passeig solidari de la mateixa distància, enguany com a novetat s’ha incorporat una exhibició i marxa de cotxes tunning solidaris amb la protectora. A més a més, també hi haurà una zona amb tallers i exhibicions d’unitats canines policials.

Pel que fa a la zona d’exhibicions, s’ubicarà a l’encreuament dels dos trams del passeig al C/Manuel Broseta. No obstant, hi haurà dos espais diferenciats: la zona enjardinada, on es realitzaran tallers de pintura per als més menuts i s’instal·laran castells inflables, i la zona no enjardinada, on es farà la I Concentració Solidària de Cotxes Tunning amb la Protectora d’Oliva. Ací, al passeig, és on trobarem l’escenari amb megafonia i els pòdiums de la carrera. Al llarg del passeig també hi podrem gaudir de la resta de carpes de totes les associacions col·laboradores i d’una exhibició d’aus rapinyaires.

Respecte a la Marxa Solidària de 2.000 m, començarà a les 20.00 h i tindrà una durada aproximada de 30 minuts. Els participants de la mateixa realitzaran l’eixida davant de l’escola infantil fins arribar a la Ronda Sud sense ocupar-lo, a posteriori tornaran pel C/Antonio Mestre Sanchis fins a l’encreuament del Carrer d’Isaac Albeniz, on correran novament pel Carrer Gregori Maians, després Ps. Juan Carlos I i, finalment, l’últim tram seria pel Gregori Maians fins arribar davant de la Biblioteca de l’Envic. Tots els participants podran inscriure’s comprant un tiquet de 5 € abans de la cursa. En aquesta activitat, col·labora l'associació local Patinem Oliva.

La Regidora en funcions de Festes, Gemma Fullana, ha destacat de la importància de "transmetre valors com el voluntariat i el respecte als animals i a les persones que tant important és, per això la col·laboració en aquesta activitat".

Durant tot el dia, es contarà amb el personal voluntari de la Protectora Vedama per atendre tot tipus de necessitats dels assistents, així com Protecció Civil d’Oliva i una ambulància de Creu Roja amb personal d’infermeria i posta veterinària. Tot un equip de professionals per fer front a un esdeveniment al qual s’espera una assistència propera a les mil persones i 200 gossos.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.