laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís per la Safor-Valldigna
Fuente: Compromís per la Safor-Valldigna
Valencia 05
de junio de 2019

NOMBRE DE REGIDORIES I ALCALDIES DE COMPROMÍS A LA SAFOR-VALLDIGNA

 

• Ahir vam recollir les acreditacions de les futures regidores i regidors de Compromís a la Safor-Valldigna, resultant un total de 93. Cal destacar el regidor de Benirredrà que hem obtès gràcies a la validesa de 47 vots que ens havien anul'lat contravenint la circular que havia enviat la Junta Electoral de Zona de Gandia respecte el tamany de les paperetes.

Estos resultats signifiquen un augment de 15 regidories respecte a les eleccions del 2015, cosa que des de la comarcal de Compromís valorem de forma positiva. Continuem demostrant la força municipal que tenim a la comarca.

Destaquem la renúncia del cap de llista del PSOE de Palmera per ser una persona ineligible, al ser policia local, cosa que des de Compromís vam denunciar a la Junta Electoral i ens han donat la raó.

* Per tant, i segons els resultats esperem que el pròxim 15 de juny Compromís tinga, almenys, les següents alcaldies:

AMB MAJORIA ABSOLUTA:

Xeresa, Guardamar de la Safor, Potries, Palmera i Ròtova.

* Per ser la llista més votada aspirem a les alcaldies de Benifairó de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Bellreguard, Palma i Rafelcofer.
* Respecte de la resta de poblacions encara s'està negociant i anirem informant.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.