laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 04
de junio de 2019

LA IIª EDICIÓ DEL TORNEIG BASKET CUP GANDIA SE CELEBRA DEL 7 AL 9 DE JUNY

 

• Els dies 7, 8 i 9 de juny se celebrarà a la nostra ciutat la 2ª edició del torneig Basket Cup Gandia, en el qual està prevista la participació de 950 esportistes de 74 equips nacionals i 1.300 assistents, que s'allotjaran en dos hotels de la platja durant el cap de setmana.
• Enguany, la participació ha augmentat un 10% i la pernocta d'equips a la nostra ciutat, un 60%.
• L'esdeveniment està organitzat per l'empresa Quality Life Sport i per l'equip local Units pel Bàsquet Gandia, que participarà amb 12 dels seus equips en totes les categories de benjamí a júnior, tant en modalitat femenina com masculina.
• Esport, convivència, valors i diversió són els objectius d'aquesta festa del bàsquet que posa fermall final a la temporada.

La regidora d'Esports en funcions, Lydia Morant; acompanyada per Álvaro Peyró, president de Units pel Bàsquet Gandia; i Nacho Macipe, en representació de l'empresa Quality Life Sport, han presentat aquest matí la segona edició del Basket Cup Gandia que es desenvoluparà en les instal·lacions del poliesportiu municipal i el pavelló del Raval els dies 7, 8 i 9 de juny.

* La iniciativa esportiva està organitzada per l'empresa Quality Life Sport i el club Units pel Basquet Gandia, en col·laboració amb l'Ajuntament de Gandia.

En aquesta segona edició es preveu la presència de 950 esportistes femenines i masculins provinents de 74 equips de tota la geografia nacional: Andalusia, Aragó, Castella-la Manxa, Catalunya, Madrid, Múrcia i Comunitat Valenciana. Els equips escolars participaran en les categories benjamí, aleví, preinfantil, infantil, cadet i júnior. Així mateix, segons han informat els organitzadors, s'espera l'assistència confirmada de 1.300 persones, en la seua majoria familiars dels esportistes, que pernoctaran en dos hotels de la platja (Tres Anclas i Gandia) durant el cap de setmana.

“Continuem potenciant el binomi d'esport i turisme. A l'ésser un esdeveniment on participen categories inferiors, arrossega a pares que venen a veure als seus fills i gaudir del nostre entorn”, ha assenyalat Morant.

Segons l'organització, enguany la participació d'equips en el torneig s'ha vist incrementada en un 10% i la pernocta en establiments hostalers de la nostra localitat, en un 60%. “En total participaran 74 equips, dels quals 54 són de fora de la Comunitat Valenciana”, segons Nacho Macipe, qui ha manifestat que no s'han pogut inscriure més clubs per falta de places hoteleres.

* Els participants comptaran amb autobusos de l'organització per a facilitar el seu trasllat des dels hotels a les instal·lacions esportives.
* El divendres 7 de juny es realitzarà la “Nit del Basket” amb concurs de tirs a canastra (triples i “two ball”), música i premis.
* La competició esportiva es desenvoluparà durant tot el dissabte 8 i el matí del diumenge 9 fins a les 14.00 h., en què finalitzarà amb el lliurament de trofeus i l'acte institucional.

El club local Units pel Basquet Gandia participarà amb 12 dels seus equips en totes les categories, tant en modalitat femenina com masculina. ”Volem retornar a Gandia el que Gandia ens aporta i creiem que la millor manera de fer-ho és mitjançant un torneig organitzat per professionals, en el qual ens beneficiem tots: el club, l'empresa que organitza, l'Ajuntament i, en definitiva, la ciutat i el bàsquet de Gandia”, ha declarat Álvaro Peyró.

* Esport, convivència, valors i diversió són els objectius d'aquesta festa del bàsquet que posa el fermall final a la temporada.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.