laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 04
de junio de 2019

L’AJUNTAMENT TORNA A SER BENEFICIARI DELS PROGRAMES D’OCUPACIÓ EMPUJU I EMCUJU PER A JOVES

 

• El consistori valler contractarà diferents joves sense qualificació (EMPUJU) i altres joves amb qualificació (EMCUJU), amb un contracte a jornada completa durant un període d’un any gràcies a la subvenció del servei Labora.
• Els interessats poden acudir a les oficines de Foment Local, al Braç Treballador, per a rebre més informació sobre la convocatòria i comprovar si compleixen els requisits.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna torna a ser, un any més, beneficiari de les subvencions del servei LABORA per a la contractació de joves menors de 30 anys mitjançant el programa AVALEM JOVES PLUS. En concret, el consistori valler contractarà diferents joves sense qualificació (EMPUJU) i altres joves amb qualificació (EMCUJU), amb un contracte a jornada completa durant un període d’un any. El nombre de contractacions i la quantitat final de la subvenció encara estan per definir, però seran xifres semblants a les del passat any.

A través del centre Labora de Sueca es farà una preselecció de candidats per a estos llocs de treball, preferentment entre les persones que no són beneficiàries de prestacions o subsidis per desocupació. Per a la selecció dels candidats es tindran en compte els ingressos de la unitat familiar, les responsabilitats familiars, la diversitat funcional, la violència de gènere, la persistència en la situació de desocupació, l’adequació al lloc de treball i l’experiència laboral.

Per tant, en els pròxims dies quedarà obert el termini d’inscripció per a estos programes (informarem a les nostres xarxes socials i a la pàgina web) i és convenient preparar amb anterioritat la documentació i estar assabentat dels requisits per a gaudir d’este pla d’ocupació. Així, els interessats poden dirigir-se a les oficines de Foment Local, situades a l’edifici Braç Treballador, carrer calvari nº 87, per a formalitzar la sol·licitud i comprovar si estan inscrits en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per a poder formar part del programa AVALEM JOVES PLUS és indispensable tindre entre 16 i 29 anys, no estar treballant ni cursant cap acció formativa el dia natural anterior a la data d’inscripció i estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.